Christelijke boeken over seks en seksualiteit

Hier vind je een overzicht van enkele goede christelijke boeken over seks en seksualiteit. Je kunt al deze boeken kopen in deze christelijke boekhandel


Het gevecht van iedere man

Het gevecht van iedere man

Vierentwintig uur per dag zijn ze beschikbaar – sensuele beelden – in allerlei vormen: op papier, op tv, via het internet, en zelfs via de telefoon. Als man heb je het niet gemakkelijk. Maar God heeft je geschapen met de mogelijkheid je ogen en gedachten te trainen en te beheersen. Je kunt in zijn kracht zijn weg bewandelen. Het Gevecht van iedere Man biedt een gedetailleerd strijdplan om, met Gods hulp, een seksueel integere man te worden.

Meer info >>


SEKS zoals God het bedoeld heeft - Wilkin vande Kamp

SEKS zoals God het bedoeld heeft

Seks is tegenwoordig overal. De oude en nieuwe media hebben een grote invloed op onze kijk op seks. Voor velen is het niet meer dan een wegwerpartikel. Seks is het meest beschreven en besproken onderwerp, behalve in de kerk. Jonge mensen willen wéten waarom ze zouden moeten wachten met seks voor het huwelijk. Dat hun (over)(groot)ouders op grond van de Bijbel zeggen dat seks voor het huwelijk ‘niet hoort’ is voor hen niet genoeg.

Meer info >>

 Hallo wereld!
Hallo wereld!

Reply

Spring naar de toolbar