Info & Contact


Vragen

Voor vragen over deze winkel of over je bestelling, stuur een email naar: sorensenprojects@gmail.com.

Snelle levering

We streven naar een snelle levering, vanuit voorraad. Normaal gezien ontvang je de bestelling binnen twee of drie werkdagen.

Retourneren

Indien je niet tevreden bent met je bestelling kun je hem retourneren, mits het product onbeschadigd is en (indien van toepassing) in de originele verpakking en binnen 14 dagen na ontvangst van het product. CD’s en DVD’s moeten nog in de gesloten verpakking zitten. Meldt via de email of telefonisch dat je artikelen retour wilt sturen. Vul het retourformulier volledig in en stuur dat mee retour met de artikelen die je terug wilt sturen (download hier het formulier: rtf-bestand of pdf-bestand). Je krijgt dan binnen enkele dagen na ontvangst van je artikelen door ons, je geld terug. De verzendkosten voor retourzending zijn voor de klant.

Visie

Initiatiefnemer voor deze Online Christelijke Boekhandel is David Sorensen, maker van OntdekGod.nl, SoundofHeaven.info, 1Stap.com en auteur van GOD Magazine en diverse christelijke boeken. Het verlangen van David is om een unieke christelijke boekhandel op te bowen waarin producten worden aangeboden die mensen echt daadwerkelijk helpen in hun geestelijke groei. Gods hart voor ons allemaal is dat we vruchtbaar zullen worden, vol van zijn liefde, vrede en vreugde, een uitstraling van Hemzelf in deze wereld. Hij wil ons toerusten met goed bijbels onderwijs, onder inspiratie van Zijn Geest, om gezonde en krachtige kinderen van God te worden. David verkoopt daarom niet zomaar alle producten die het label ‘christelijk’ dragen, maar kiest producten uit die mensen echt helpen. Als je een product hebt besteld waarvan je ervaart dat het niet bijbels is of waarover je vragen hebt, mag je ons altijd contacteren.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de Online Christelijke Boekhandel

Spring naar de toolbar