Bijzondere vrouwen zoals jij en ik

Inspirerende lessen uit ontmoetingen met Jezus in het leven van Marta en Maria


Screenshot 2016-06-15 10.05.01

€16.95

SKU: 9789078893356 Categorieën: , , Tags: ,

Productbeschrijving

Inspirerende lessen uit ontmoetingen met Jezus in het leven van Marta en Maria

Zo vaak nemen we genoegen met een leven waarin Jezus ver weg lijkt. Hij wil niets liever dan je ontmoeten in je dagelijks leven!
Dit boek neemt je mee door het leven van de bekende zussen Marta en Maria uit de Bijbel. Meestal komen we niet verder dan het verschil tussen de drukke Marta en de rustige Maria. Wat echter vooral opvalt, zijn de ontmoetingen die deze vrouwen hebben met Jezus en de enorme impact die dit heeft op hun levens. Aan de hand van drie verhalen in het Lucas- en Johannesevangelie sta je stil bij de ontmoetingen van Marta en Maria met Jezus en ontdek je sleutels en principes die je helpen om Jezus zelf te ontmoeten in jouw leven. Laat je door deze vrouwen inspireren om Jezus te ontmoeten. Hij maakt je leven bijzonder!

Paperback 144 pagina’s.

Bij dit boek is ook verkrijgbaar het Werkboek Bijzondere vrouwen zoals jij en ik, met vragen en opdrachten bij elk hoofdstuk van het boek.
Persoonlijk te gebruiken, maar ook zeer geschikt voor vrouwengroepen.

 

 

Reacties van lezers

“Verrassende inzichten en sleutels uit het leven van Marta en Maria die ik nog niet eerder ontdekt had.”

Ik weet zeker dat dit boek veel vrouwen tot zegen zal zijn.'”

 

                                                     Over de auteur

DSC_8865

Jolanda is getrouwd met Jeroen Koornstra, samen hebben ze drie kinderen. Beiden zijn ze enthousiast over Gods Woord en geloven in de kracht hiervan. Ze zijn oprichters van de Stichting Gift of Life, waarmee ze met een team door prediking, onderwijs, aanbidding en materialen Jezus dichtbij mensen willen brengen. Jolanda is in 2015 Gift of Life Vrouwen gestart, met als visie vrouwen aan te moedigen ‘Gods Woord te koesteren, te leven en te delen.’ Dit doen ze door wekelijkse mailings, evenementen via Facebook en vrouwendagen. Daarnaast is Jolanda betrokken bij de organisatie MoveYourMountain, die bergavonturen voor vrouwen organiseert: een paar dagen uit je comfortzone stappen en ontdekken dat God je wil inspireren.

Jolanda’s verlangen is vrouwen te inspireren om zelf Gods Woord te openen en Jezus hierin te ontmoeten.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bijzondere vrouwen zoals jij en ik”Spring naar de toolbar