De Bevrijder

Reken af met: dwingende gedachten, onredelijke gevoelens, onbedwingbare zonden


De Bevrijder - Neil T. Anderson

€14.95

Op voorraad

SKU: 978-90-6067-639-4 Categorieën: , Tag:

Productbeschrijving

Een rustig, werkbaar, bijbels plan, dat de kinderen van God vrijheid en overwinning brengt.

Het juk drukt zwaar

Een christen kan niet gebonden zijn… Dat wordt tenminste gezegd. Maar u gaat gebukt onder schuldgevoelens, door zonden en gewoonten waar u maar niet los van komt.

Werp het af

Christenen hebben te worstelen tegen Satan en zijn duistere machten. U ervaart het strijdgevoel in uw binnenste: het gevecht om uw denken. Satan heeft macht over u, zolang u zijn leugens gelooft. Maar u bent vrij! Christus heeft u bevrijd!

Leef als een vrij mens

In dit boek maakt dr. Neil Anderson duidelijk hoe Satan u laat geloven dat hij de baas is, en hoe u hem het zwijgen oplegt, niet door een krachtmeting, maar door een confrontatie met de waarheid: stap voor stap naar de vrijheid.

Reacties van lezers

‘Een geweldig mooi boek, een echte eye opener! er worden duidelijke handvaten aangereikt om de duivel te verslaan en voor eeuwig te kiezen voor De Verlosser Jezus Christus!’ (Hanna Rensen)

‘Iedere christen moet dit boek gewoon lezen omdat er een wereld schuil gaat die wij niet kennen, maar er zeker is. In de bijbel wordt gezegd dat onze strijd niet tegen deze wereld is, maar tegen duistere hemelvorsten. Heel veel christenen nemen dit niet serieus en worden soms levenslangs gedeeltelijk of volledig beherend door demonen. Dit boek kan iemand, die al jaren geplaagd wordt met kwalen en symptomen, binnen 3 uur vrij maken. Dit is gewoon krachtvoer dat álle christenen in hun boekenkast moeten hebben!’ (Hoensbroek)

Recensie

In een serie studies benadrukt de schrijver de door God gegeven belofte dat gelovigen zich kunnen bevrijden van de vele negatieve en deprimerende aspecten van het leven. Telkens teruggrijpend op het centrale bijbelse gegeven dat Jezus Christus alle negatieve en duivelse machten overwonnen heeft, getuigt het boek van werkelijke verlossing, van overwinning en vrede. De lezer krijgt een helder inzicht in de geestelijke strijd tussen goed en kwaad waarbij de gemakkelijk vergeten maar in deze cultuur uiterst actieve occulte machten ontmaskerd worden. Juist in een tijd waarin de psychische problemen onrustbarend toenemen en een groeiend aantal hulpverleners probeert de ergste nood te lenigen, is dit boek een waardevolle bijdrage. Dit zeker gezien de praktische inslag en de duidelijke en evenwichtige uitleg van bijbelse inzichten. (Biblion recensie, M.A. v.d. Vlugt.)


Neil T. AndersonOver de auteur

Neil T. Anderson is de auteur van ruim twintig boeken, waaronder De Bevrijder en Overwinning over de duisternis. Verder is Neil Anderson hoofd van Freedom in Christ Ministries.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “De Bevrijder”


Spring naar de toolbar