De Heilige Geest

De meest unieke persoon op aarde


Heilige Geest

€17.95

Uitverkocht

SKU: 9789078893271 Categorieën: , Tags: ,

Productbeschrijving

In dit boek nodigt John Bevere je uit voor een persoonlijke ontdekking van de meest genegeerde en verkeerd begrepen persoon in de Kerk: de Heilige Geest.

Drie jaar lang waren de discipelen bij Jezus geweest. Ze hadden met Hem rondgereisd en hadden alles gehoord wat Hij zei. Toch zei Jezus tegen hen dat Hij moest weggaan, zodat de Heilige Geest kon komen – en dat zou beter voor hen zijn! (Johannes 16:7, 13-14)
Als dat al waar was voor de discipelen die elke dag met Jezus optrokken, hoeveel te meer hebben wij het dan nodig dat de Heilige Geest actief betrokken is bij ons leven! Triest genoeg wordt de Geest vaak verkeerd begrepen. Veel mensen hebben geen benul van wie Hij is en hoe Hij zich aan ons laat kennen. De Heilige Geest wordt vaak afgeschilderd als iets ‘vreemds’. Maar de Bijbel is heel duidelijk: de Geest is niet ‘iets’. Hij is Iemand – een Persoon die heeft beloofd om nooit van je zijde te wijken.

Laat deze unieke kennismaking niet aan je voorbijgaan!

 


Recensies

‘Dit boek geeft helder en toegankelijk onderwijs over de Heilige Geest, al het onderwijs is goed bijbels onderbouwd. Het bewerkt een verlangen om dagelijks met de Heilige Geest op te trekken en Hem meer ruimte in je leven te geven. Aan het eind van elk hoofdstuk staan overdenkingen voor 5 dagen, om persoonlijk met behulp van vragen het onderwijs te verwerken. Daarnaast zijn er bij elk hoofdstuk ook gespreksvragen voor groepen, dit maakt het ideaal om het boek ook als groep te gebruiken.

Een boek met een inspirerende, openbarende boodschap die een verandering kan brengen in jouw leven, en het leven van de mensen in jouw omgeving.’

 


John_bevere

John Bevere

John Bevere en zijn vrouw Lisa zijn oprichters van Messenger International. Als prediker en auteur van bestsellers brengt John met passie en vrijmoedigheid krachtige Bijbelse waarheden. Het is zijn verlangen om plaatselijke kerken te ondersteunen en leiders toe te rusten, ongeacht hun locatie, taal of financiële mogelijkheden.

Zijn studies zijn inmiddels beschikbaar in ruim 60 talen. Als hij thuis is, probeert hij Lisa over te halen om mee te gaan golven en geniet hij van de tijd met zijn vier zonen, schoondochter en kleinkinderen.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “De Heilige Geest”


Spring naar de toolbar