De kracht van eenvoudig gebed

Hoe je met God over alles kunt praten


kracht eenvoudig gebed, joyce meyer

€15.95

SKU: 9068230476 Categorieën: , Tags: ,

Productbeschrijving

Als iemand me zou vragen: “Joyce, als je slechts een ding over gebed zou mogen zeggen, wat zou dat dan zijn?”, dan zou ik over de eenvoud ervan spreken. Ik heb jarenlang gebeden en ik kan heel veel zeggen over gebed, maar als ik een ding mag benadrukken, dan zou ik mensen vertellen dat het veel eenvoudiger is dan we denken.

God verlangt dat ons gebedsleven natuurlijk is en prettig. Hij wil dat onze gebeden eerlijk en oprecht zijn, en vanuit ons hart komen.

Hij wil dat onze communicatie met Hem niet belemmerd wordt door allerlei regeltjes, voorschriften en verplichtingen. Hij heeft gebed bedoeld als een deel van ons dagelijks leven – iets simpels wat we elke dag kunnen doen.

Ik geloof dat je dit boek leest, omdat je werkelijk wilt weten dat je gebeden verschil maken, je wilt Gods kracht aan het werk zien in jouw leven en in dat van de mensen om je heen, je wilt genieten van je communicatie met God en groeien in je relatie met Hem.

Ik kan je verzekeren dat Hij dat ook wil en Hij verlangt ernaar je erbij te helpen.

Wees gezegend in je reis naar een intiemer, spannender en effectiever gebedsleven!


Recensies

‘Dit boek heeft mij inzichten gegeven in de manieren waarop we kunnen bidden. Dat er verschillende manieren zijn om te bidden en dat bidden helemaal niet moeilijk,lang of saai hoeft te zijn. Nee,het kan eigentijds gehouden worden en blijven! Hoe? Lees het boek maar en kom dáár (net als ik) zélf maar achter.’

‘Joyce Meyer bidt voor haar lezers. Ze heeft het over de intense verbondenheid met Christus, die als Hij in u leeft (en dat bepaal je zelf) altijd bereikbaar is. Ze leert hoe je kan bidden als je het moeilijk hebt met bepaalde mensen. Ze leert ook hoe eenvoudig bidden wel is , dag in dag uit en gebruikt de kracht van de Heilige Geest als bron. Ze geeft voorbeelden uit haar leven en is zelf diep verbonden met het gebed.’


joyce meyerJoyce Meyer

Joyce Meyer is de bekendste vrouwelijke bijbelleraar ter wereld, die hoop, inzicht en doorbraak geeft aan miljoenen mensen wereldwijd. Haar bediening is een van de meest gerespecteerde christelijke bedieningen wereldwijd, door haar eerlijke, nuchtere en praktische toepasbaar bijbels onderwijs. Levens worden echt getransformeerd.

Joyce is zelf incestslachtoffer en leefde vele jaren vanuit haar pijn. Ze leerde de principes van de Bijbel in praktijk brengen door bergen en dalen, en overwon de diepe trauma’s van haar jeugd. Uit haar eigen ervaring kan ze mensen helpen om ook doorbraak te ervaren in de gebieden waar mensen mee worstelen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “De kracht van eenvoudig gebed”


Spring naar de toolbar