Opname of aanname?

De mythe ontkracht – de kerk ontketend


Opname-of-aanname-2D-omslag-voor-800x

€19.95

SKU: 9789490489311 Categorieën: , Tags: , ,

Productbeschrijving

De eindtijdstress voorbij

Al generaties lang worden mensen bang gemaakt met de boodschap van een komende ‘grote verdrukking’ waaraan slechts door een ‘opname’ valt te ontkomen: het evangelie als ontsnappingsclausule. De grote populariteit van deze eindtijdvisie wekt de indruk dat dit een Bijbelse leerstelling is. Maar is dat wel zo?
Jezus zegt dat je een boom herkent aan zijn vrucht. Een echt Bijbelse leerstelling moet dus goede vrucht voortbrengen en dat is hier niet het geval. Deze visie veroorzaakt angst, passiviteit en een pessimistisch wereldbeeld, terwijl het juist onze roeping is om vol overtuiging te bouwen aan een betere wereld voor onze kinderen.
Opname of aanname? werpt nieuw licht op bekende ‘eindtijdteksten’ en ontkracht deze christelijke mythe. Het laat zien dat de grote verdrukking al heeft plaatsgevonden en dat het idee van een opname niet meer is dan een aanname. Een kerk die dit begrijpt, is de eindtijdstress voorbij en kan vol vertrouwen haar transformerende rol in de samenleving op zich nemen.

Nieuw van uitgeverij Arrowz!


Inkijktekst

Klik hier voor de inkijktekst!


Over de auteur

Jonathan Welton (DMin) is oprichter van de Welton Academy Supernatural Bible School en auteur van meer dan tien geloofsopbouwende en theologische titels. Als jonge charismatische theoloog met een passie voor het toerusten van de volgende generatie leiders is hij wereldwijd een veelgevraagd spreker. Hij geeft onderwijs over de meest uiteenlopende onderwerpen met een nadruk op de eenheid tussen Woord en Geest, waarbij hij de controverse niet schuwt. Jonathan en zijn vrouw Karen hebben twee dochters en wonen in Rochester, New York.


Productinformatie

Titel  : Opname of aanname?
Subtitel  : De mythe ontkracht – de kerk ontketend
Auteur(s)  : Jonathan Welton
Prijs  : € 19,95
ISBN  : 978 94 90489 31 1
Verschenen: 3 november 2017
Afmetingen  : 210 x 138 x 11 mm
Gewicht  : 370 gr.
Omslag  : paperback
Type  : n.v.t.
Pagina’s  : 336 pag.
Uitgave  : Arrowz, Haarlem


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Opname of aanname?”


Spring naar de toolbar