Engelen, Gezonden om Gods kinderen te dienen

Gezonden om Gods kinderen te dienen


christelijke boeken engelen - corrie ten boom

€2.95

Op voorraad

SKU: 978906067520-5 Categorieën: , Tags: ,

Productbeschrijving

Over demonen en hun verwoestend werk wordt veel geschreven, maar over engelen en hun heilzame werk veel minder. En toch zegt de Bijbel heel veel over deze dienaren van God, die de gelovigen bijstaan. Corrie ten Boom ontdekte dat het echte gangmakers zijn: ‘Schiet op’, ‘Sta op’, ‘Ga’. En ze toont aan dat engelen ook actief zijn in onze tijd.

Bemoedigend, troostend, leerzaam, corrigerend, stimulerend…

Dat zijn de Gideonietjes, mooie klein boekjes die je meeneemt in je tas of binnenzak. Ze zijn voor jezelf, om te lezen als je even tijd hebt. Of voor een ander, om weg te geven als een mooi cadeautje voor de prijs van een kaart. Gideonietjes spreken tot je hart, tot je diepste innerlijk. Elk Gideonietje is een kostbaar kleinood.


Over de auteur

corrie ten boomCorrie ten Boom werd geboren op 15 april 1892 in Amsterdam. In 1910 werd er in Haarlem een bijbelschool opgericht, waar Corrie zich direct voor aanmeldde. Na deze bijbelschool gevolgd te hebben ging ze catechisatielessen geven aan zwakzinnigen. Tot deze groep voelde zij zich erg aangetrokken. Zo leerde ze het Evangelie op een hele eenvoudige manier door te geven aan anderen. Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak, werd het huis aan de Barteljorisstraat een belangrijk centrum voor het verzet. Op 28 februari 1944 vond er een overval plaats. Corrie en haar zus Betsie werden via kamp Vught overgebracht naar het concentratiekamp Ravensbrück. Ondanks al het leed dat Corrie hier meemaakte, verloor ze toch niet haar geloof in God. Zelf heeft ze over deze tijd gezegd: ‘Er is geen put zo diep of Gods liefde is nog dieper.’ Ze leerde dat niet haar geloof, maar haar God zo groot was. Corrie is in 64 landen geweest en overal waar ze kwam getuigde ze van de liefde van God, de verlossing door de Here Jezus en de wondere gemeenschap met de Heilige Geest.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Engelen, Gezonden om Gods kinderen te dienen”


Spring naar de toolbar