Engelen met een opdracht


christelijke boeken - Engelen met een opdracht - roland buck

€14.90

Op voorraad

Categorieën: , Tags: ,

Productbeschrijving

‘Ik was halverwege de trap, toen het licht aanging! Voor mij stonden de twee grootste mannen, die ik ooit had gezien! Het was een hele schok voor mij, hoewel ik niet bang werd. Het licht dat van hen uitging, had zo’n goddelijke kracht, dat ik niet kon blijven staan! Eén van de enorme wezens greep mij echter vast, waarna mijn kracht terugkeerde. Ik ben de engel Gabriël, zei hij tot mijn stomme verbazing! Was dit dezelfde Gabriël, waarover ik in de bijbel had gelezen? Het was buitengewoon ontzagwekkend!’

Eind jaren 70 kreeg dominee Roland Buck 16 bezoeken van engelen, waaronder Gabriël. Alles wat de engelen zeiden, was vol van de liefde van God voor de mensen. De boodschappen van deze engelen zijn geheel in overeenstemming met de Bijbel. Het lijkt echter of er een lamp in deze boodschappen zit, want je krijgt een nog beter beeld van God en van Zijn bedoelingen!

Van de oorspronkelijke Engelse versie zijn meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Zeer veel mensen, zowel jongere als oudere, zijn enorm bemoedigd door het lezen van dit prachtige boek.


Reactie lezers

Het is een geweldig opbouwend boek. En een echte aanrader! Je proeft de waarheid van God en de bijbel door het hele boek heen. en tijdens het lezen zie je hoe groot Gods liefde is voor ons mensen.


Over de auteur

Roland Buck - engelenRoland Buck overleed in 1979. Samen met zijn vrouw en hun vier kinderen woonde hij in Boise, Idaho, waar hij 29 jaar lang voorganger van een bijbelgetrouwe kerk was. Roland stond bekend als een nuchtere man die toegewijd was aan de studie van de Bijbel en die niet zomaar meeging met elke wind van leer of geestelijke stroming. Op een avond stuurde God hem engelen, met een boodschap. Door zijn tientallen jaren intensieve studie van het Woord van God kon Roland onderscheiden dat hij niet misleid werd, maar dat deze engelen daadwerkelijk Gods woorden spraken.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Engelen met een opdracht”


Spring naar de toolbar