Er klopt niks van!

Onthutsende onthullingen over de evolutietheorie


boek evolutietheorie

€9.95

Uitverkocht

SKU: 978-90-6067-919-7 Categorieën: , Tags: ,

Productbeschrijving

Geheel herzien en opnieuw vormgegeven. Extra: 16 pagina’s met schitterende natuurfoto’s, bovenop ruim tweehonderd illustraties.

pagina-kl-1-b

Dit is een fris, pittig en toegankelijk boek over de onhoudbaarheid van de evolutietheorie. Een aanrader voor iedereen die niet alles als zoete koek wil slikken.

Net als veel anderen ben je waarschijnlijk grootgebracht met het geloof dat het leven op aarde puur toeval is. Door willekeurige evolutie zijn zogezegd alle planten, dieren en de mens zomaar vanzelf tot stand gekomen. Omdat het ‘geleerden’ zijn die dat beweren, heb je het maar aangenomen als waar. Blindelings. Zonder er zelf ooit kritisch onderzoek naar te verrichten.

Voorgekauwde theorieën werden je met de paplepel ingegoten en zonder er vragen over te stellen slikte je het door. De wetenschap heeft het immers bewezen? Hoe zou je er dan aan kunnen twijfelen?

Jarenlang geloofde David Sorensen ook rotsvast in de evolutie… tot hij zelf op onderzoek uitging! Tijdens zijn onderzoek deed hij een aantal ontstellende ontdekkingen.

Hij ontdekte namelijk dat het helemaal niet waar is dat er bewijzen zijn voor evolutie. Sterker nog: in werkelijkheid blijken de feiten juist regelrecht tegen de evolutietheorie in te gaan! Hij was daarover zo verontwaardigd, dat hij besloot dit boek te schrijven. Een boek dat jou helpt de waarheid te ontdekken over je oorsprong.


Waarom dit boek?

Dit boek is ontstaan uit een vurig verlangen om anderen de echte feiten over de oorsprong van het leven te laten zien. De auteur deed jarenlang onderzoek naar de ware feiten van de evolutietheorie en kwam tot een aantal onthutsende ontdekkingen. Hij onthult ze in dit levensveranderende boek!

Wil je de waarheid ontdekken over je oorsprong? Wil je weten wat het doel van je leven is? Lees dan dit boek!

Het zal je leven veranderen, door je te laten zien dat evolutie een achterhaalde theorie is. Ook zal het boek je helpen beseffen hoe waardevol je bent als mens.

Je bent namelijk niet zomaar het product van blind toeval. 

Je bent gemaakt door Iemand, die jou als hoogste schepping op aarde heeft gezet en die jou enorm kostbaar acht. 


pagina

Aantrekkelijk vormgegeven en vlot leesbaar

Dit boek is niet saai of theoretisch, zoals veel boeken over dit onderwerp. Het is vlot leesbaar geschreven. Duidelijk en pakkend.

Bovendien ziet het er nog eens heel mooi uit, met tweehonderd prachtige foto’s en een prachtige layout.

Ideaal voor jong en oud, leek of specialist. Zeer geschikt voor op school.

Ook perfect om cadeau te doen!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Er klopt niks van!”


Spring naar de toolbar