ERVAAR GOD

Door de kracht van Zijn Woord


ervaar god david sorensen
5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling
(1 klant-review)

€7.95

SKU: 978-90-6067-457-4 Categorieën: , Tags: , ,

Productbeschrijving

Verlang je naar meer van God? Dan heb ik goed nieuws voor je: God wil niets liever dan jou veel meer geven! Meer van zijn liefde, meer van zijn vreugde, meer van zijn kracht, meer van zijn rust…

Om God blijvend te ervaren en te genieten van zijn overweldigende goedheid, moet er wel iets bij jou veranderen: je denken. Want zonder  dat je het beseft, staat jouw denken als een muur tussen jou en Gods gevende handen in.

Dit boekje laat zien hoe die muur een wijd geopende deur kan worden. Een deur waardoor God veel meer je leven kan binnenwandelen, gevolgd door al zijn wonderlijke zegeningen. Hij wil ze jou heel graag geven. Omdat je zijn zeer geliefde kind bent.

Hij geeft veel meer dan je denkt! Wil jij het ontvangen?


Bemoedigende bijbelteksten

Bemoedigende bijbelteksten zijn een wapen om ontmoediging te verdrijven en sterk te staan. Daarom heeft David Sorensen een uniek boekje samengesteld met tweehonderd bemoedigende bijbelteksten. Dit boekje heet Ervaar God, door de kracht van zijn Woord. De bijbelteksten zijn onderverdeeld in thema’s, waar elke christen mee te maken krijgt:

– Houdt God wel van mij?

– Help, ik heb weer gezondigd!

– Ik zie het niet meer zitten.

– Hoe weet ik of God me zal helpen?

– Hoort God mijn gebed eigenlijk wel?

– Wie ben ik?

Omdat de bijbelteksten in deze concrete levensvragen onderverdeeld zijn, vind je altijd heel snel de juiste teksten voor jouw situatie.


Reacties van lezers

“Een ware medicijn voor mijn huidige moeilijke situatie.”

“Nou, het heeft mijn leven veranderd. Ik gebruik veel medicijnen en ben nu aan het afbouwen. Vooral door uw boekje heb ik geleerd dat Hij mij liefheeft. Ik ben nu vrij.”

“Dit boekje is echt een medicijn voor elk mens. Mijn moeder heeft het helemaal stuk gelezen en daardoor heel veel rust en vrede gekregen.”

“Dat kleine boekje heeft me al zoveel diensten bewezen. Hoe bruikbaar, hoe waardevol.”


David Sorensen

Over de auteur

David Sorensen is auteur, spreker, fotograaf en vormgever en vader van vier prachtige kinderen. Hij schreef zeven christelijke boeken over de realiteit, de liefde, de stem en de kracht van God. David is de maker van de bekende christelijke site OntdekGod.nl (Real-Life.nl). Hij schrijft het christelijke e-zine LifeLetter dat door vele duizenden gelezen wordt. Samen met zijn vrouw Renate houdt David conferenties onder de naam Sound of Heaven waar veel mensen genezen en bevrijd worden, door de kracht van God.

1 review for ERVAAR GOD

  1. 5 out of 5


    Dit boekje heeft mijn leven veranderd…

Add a reviewSpring naar de toolbar