Gods hart vertolken


Godshartvertolken

€14.95

SKU: 9789490489328 Categorieën: , , Tags: , ,

Productbeschrijving

Shawn Bolz (auteur), Bill Johnson (voorwoord)

Mensen met God verbinden door het woord van kennis

Profetie uit een hart van liefde

Hoe zou jij reageren als een vreemde jou dingen over je leven vertelt die hij onmogelijk kan weten? Hij noemt de namen van je kinderen, je geheime bankrekeningnummer en zelfs je pincode. Vervolgens spreekt hij een profetie uit waaruit overduidelijk blijkt dat God jou liefheeft en je wil helpen. Waarschijnlijk voel je je heel geliefd en wil je Hem beter leren kennen.

In dit baanbrekende boek laat de auteur zien wat Gods bedoeling is met profetie: het gaat Hem om relatie, niet om informatie. Een gedetailleerd woord van kennis maakt iemand ontvankelijk voor Gods liefde. Profeteren is ten diepste Gods hart voor mensen vertolken, en dat kun jij ook. Laat je inspireren door dit unieke en verfrissende boek en ontdek profetie uit een hart van liefde.

Shawn Bolz is oprichter en voorganger van Expression58, een gemeente in Los Angeles die zich richt op het bekendmaken van Gods liefde aan de armen en mensen in de amusementswereld. Hij is wereldwijd een veelgevraagd spreker vanwege zijn vernieuwende boodschap over liefde als basis van profetie en zijn zeer gedetailleerde woorden van kennis. Als bestuurslid en ambassadeur van The Justice Group zet hij zich in voor sociale gerechtigheid. Shawn woont met zijn vrouw Cherie en hun twee dochters in Los Angeles.

Inkijk exemplaar

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gods hart vertolken”


Spring naar de toolbar