Gods hart voor jou

Woorden en beelden die Gods passie voor jou laten zien


Gods hart voor jou

€12.50

SKU: 978-90-6067-954-8 Categorieën: , Tags: , ,

Productbeschrijving

Dit is niet zomaar een boekje. Dit zijn woorden vanuit het hart van God. Woorden waarin Hij je een blik gunt in zijn diepe gevoelens van liefde en waardering voor jou.

Hij is niet tegen je, maar wil jou tot bloei zien komen in zijn liefde en licht. Hij heeft een geweldigde toekomst voor je, en een plan met je leven dat je stoutste verwachtingen overtreft.

Als jij Gods uitingen van liefde in je hart toelaat, zal dat je leven diepgaand veranderen.

Hij houdt van je, en is op zoek naar je. Al ken jij Hem misschien nog niet, Hij wil je verbazen door zijn intense liefde voor jou.

Ontdek het doel van je leven en laat Gods woorden van ontferming diep in je hart doordringen. Zij zullen genezing, hoop en vreugde brengen. En nog veel meer goeds!

Dit is geen boek over een religie. Het is een boek over je Maker die jou liefheeft. Hij kent jou beter dan dat jij jezelf kent. Hij wil je optillen naar wondermooie hoogten.


Fragment uit dit boek

pagina gods liefde

Mijn kind, jij bent de mooiste schat die er bestaat. Ik heb je gemaakt. Ik heb zoveel liefde voor je. Ik heb je geroepen om Mij te kennen. Ik heb een plan met je. Ik heb het goede met je voor. Ik ben een Vader die vol liefde voor je is.

Het is niet mijn bedoeling dat je zult leven onder een juk van lasten, verdriet en moeite. Ik heb je bedoeld om vrij te zijn, om te leven in de liefde die Ik voor je heb, om sterk te zijn in mijn grote goedheid. Ik wil je laten zien hoe GOED Ik ben.

Ik ben zoveel mooier dan jij kunt beseffen. Ik ben zoveel groter in mijn liefde en trouw dan jij kunt beseffen, mijn kind. Maar Ik wil het je tonen. Want dan zul je gaan zien hoe zinvol je leven is, hoe belangrijk je bent voor Mij, hoe oneindig kostbaar je bent voor Mij.

pagina gods liefde-1


Reacties van lezers

‘Je weet gewoon dat dit Gods woorden zijn die tot je hart spreken! Ik wist en geloofde wel dat God van mij hield maar er is gewoon een moment dat het pas echt in je hart landt, en dat gebeurde bij mij na dat ik het boek had gelezen. Mijn hart was vol verlangen om Gods liefde te ervaren en dat gebeurde!’

‘Deze boodschap zet de mensen vrij uit gevangenschap.’


David Sorensen

Over de auteur

David Sorensen is auteur, spreker, fotograaf en vormgever en vader van vier prachtige kinderen. Hij schreef zeven christelijke boeken over de realiteit, de liefde, de stem en de kracht van God. David is de maker van de bekende christelijke site OntdekGod.nl (Real-Life.nl). Hij schrijft het christelijke e-zine LifeLetter dat door vele duizenden gelezen wordt. Samen met zijn vrouw Renate houdt David conferenties onder de naam Sound of Heaven waar veel mensen genezen en bevrijd worden, door de kracht van God.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gods hart voor jou”Spring naar de toolbar