Goedemorgen Heilige Geest

Herziene en uitgebreide uitgave - wereldwijd miljoenen verkocht


goedemorgen heilige geest
5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling
(1 klant-review)

€17.95

Uitverkocht

SKU: 9789074115452 Categorieën: ,

Productbeschrijving

Bent u klaar om de Heilige Geest op intieme en persoonlijke wijze te ontmoeten? Bent u bereid om naar Zijn stem te luisteren? Bent u bereid om Hem als persoon te leren kennen?

Als u er klaar voor bent om een persoonlijke relatie met de Heilige Geest aan te gaan, die alles wat u ooit voor mogelijk hebt gehouden overtreft, blijf dan doorlezen.

Op een koude winternacht in Toronto kwam de Heilige Geest op zo’n dramatische wijze binnen in Benny Hinns leven, dat zijn leven voor altijd veranderde. Hetzelfde kan met met u gebeuren!

In ‘Goedemorgen Heilige Geest’, deelt Benny Hinn de inzichten en de waarheden die God hem door de jaren heen heeft geleerd. Hij geeft ook de principes die u nodig zult hebben om een beter begrip van de  Godheid te krijgen. Hierdoor zult u ontdekken:

  • hoe u de stem van de Geest kunt herkennen
  • welke zeven stappen nodig zijn voor een effectief gebedsleven
  • wat de bron en bedoeling zijn van Gods zalving
  • dat er vrijheid is van de vrees voor de overgeeflijke  zonde
  • wat Gods meesterplan is voor u!

Deze uitgave bevat een studiegedeelte voor individueel- of groepsgebruik. 


Reviews

‘Dit boek maakt een hoop duidelijk, als je meer wilt weten over de Heilige Geest. Daarbij uitleg en verwijzingen naar de Bijbel. Het boek leest prettig en is toegankelijk. Het helpt mij enorm, wat mij betreft een aanrader.’ (H. Timmerman)

‘Van de vele boeken die ik als jong christen gelezen heb, springt dit boek er torenhoog bovenuit. God heeft dit boek gebruikt om mijn leven met Hem veel intiemer en rijker te maken. Dit boek beveel ik aan elke christen van harte aan.’ (David Sorensen)


benny hinn

Over de auteur

Benny Hinn is een bekende evangelist die de wereld rondreist om miljoenen mensen het evangelie van Jezus Christus te brengen. Velen worden diep aangeraakt door de heilige Geest, met genezingen en bevrijdingen als gevolg.
Als kind had Benny Hinn een ernstig spraakgebrek, waardoor hij geen vriendjes had en vaak met God praatte, als hij alleen was. Als jongeman kreeg hij een dramatische ontmoeting met de heilige Geest. Toen God hem riep om prediker te worden, was iedereen verbaasd omdat Benny ineens vloeiend predikte, zonder stotteren. God werkte met geweldige kracht en velen gaven hun leven aan de Heer en werden genezen.
Benny Hinn werd uitgenodigd door regeringen van diverse landen (waaronder China) om evangelisatie-campagnes te houden. Sommigen hebben kritiek op Benny Hinn omdat mensen in zijn bijeenkomsten vallen in de Geest. Maar de vruchten zijn bijzonder: duizenden mensen komen tot Jezus Christus en velen worden genezen en bevrijd.
Meer informatie over Benny Hinn vind je hier >

1 review for Goedemorgen Heilige Geest

  1. 5 out of 5


    This book is one off the most beautiful and best book I ever read.
    I read it and was so caught up in the book, that I could not stop. It helps understand the third person: The Holy Spirit, so well! You have to read it.

Add a reviewSpring naar de toolbar