Het drieluik-pakket van Jan Pool met gratis Reisgids!


Aanbieding!
Drieluik-pakket-met-tekst-800x

€39.95 €29.95

SKU: 9789490489403 Categorieën: , , , , Tags: , ,

Productbeschrijving

Intimiteit-Identiteit-Autoriteit drieluik-pakket met gratis Reisgids

Verschenen 12 januari 2018

Het drieluik-pakket van Jan Pool met gratis Reisgids!

Ga op weg naar je bestemming!

Jij bent gemaakt voor een doel, een speciale bestemming. Je Schepper nodigt je uit voor een ontdekkingsreis die bestaat uit drie etappes: vriendschap met de Vader (intimiteit), weten wie je bent in Christus (identiteit) en leven door de kracht van de heilige Geest (autoriteit).

Inspirerende reisliteratuur en een persoonlijke reisgids komen daarbij goed van pas. In het drieluik Intimiteit-Identiteit-Autoriteit vind je een boeiende beschrijving van de route en de Reisgids bij het drieluik wijst je de weg. Maak er met je huiskring of gemeente een groepsreis van en ga op weg naar je bestemming!

Jan Pool is spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’. Na 21 jaar senior voorganger van Shelter Haarlem te zijn geweest, richt Jan zich nu fulltime op zijn landelijke bediening om mensen te inspireren God te zoeken en heel dicht bij Hem te blijven. Jan en zijn vrouw Marijke zijn de trotse (groot)ouders van vier kinderen en vier kleinkinderen en wonen in de regio Haarlem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Het drieluik-pakket van Jan Pool met gratis Reisgids!”


Spring naar de toolbar