Het geschenk van het huwelijk


geschenk

€24.95

Op voorraad

SKU: 9789060677100 Categorieën: , Tag:

Productbeschrijving

Dit boek is een geweldig geschenk voor elk christelijk huwelijk – of je nu op trouwen staat of reeds getrouwd bent. Het helpt je als echtpaar om een stevig fundament te leggen om een leven lang geluk met elkaar te beleven.

Het huwelijk is een onbeschrijfelijk mooi geschenk van God. Een liefdesverbond voor het leven. In zijn liefde voor jullie, gaf Hij jullie aan elkaar. Omdat Hij weet dat jullie zonder elkaar niet compleet zijn. Omdat Hij wil dat jullie Hem beter leren kennen. En omdat Hij jullie wil leren hoe onvoorwaardelijk liefde kan zijn.

Het geschenk van het huwelijk is een geschenk voor het leven. Dit boek helpt jullie om van dat grote geschenk iedere dag één cadeau uit te pakken. Neem er de tijd voor en doe het samen. Bouw jullie huwelijk op een stevig fundament, zodat jullie de wisselende omstandigheden van het leven aankunnen.

Door dit boek samen te lezen, door met en voor elkaar te bidden en de uitdagingen aan te gaan, zullen jullie je liefde voor elkaar vernieuwen, elkaar beter leren kennen en meer leren liefhebben.

Liefde is meer dan een gevoel. Soms veel meer, soms nauwelijks meer. Maar door iedere dag voor elkaar te kiezen en jezelf aan de ander toe te vertrouwen, geven jullie elkaar het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven: een goed huwelijk.

Recensie

Deze reis is geen proces waarin je jouw partner gaat proberen te veranderen in de persoon van je dromen. Dit is juist een reis waarin je oprechte liefde ontdekt en gaat schenken, zelfs als je verlangen verdwenen is en je motivatie tot het nulpunt gedaald.’, beginnen de Kendricks hun boek. Wat volgt, is een ontdekkingstocht die je 365 dagen lang leidt langs de meest uiteenlopende aspecten van de liefde. Het boek is bedoeld om samen te lezen, met en voor elkaar te bidden en de uitdagingen aan te gaan, zodat de liefde gevoed wordt en je sterk staat om de wisselende omstandigheden van het leven aan te kunnen. Met verwerkingsvragen, proclamaties en tips om de stof dieper te laten doorspringen. Het boek is ook verkrijgbaar in een speciale ‘wedding edition’ verkrijgbaar.

Voorwoord

Deze reis van één jaar vraagt om moed en doorzettingsvermogen, maar het zal jullie helpen om een stevig fundament onder jullie huwelijk te leggen. Soms is het misschien zwaar en moeilijk, andere keren zal het heel veel voldoening geven. Om deze uitdaging aan te gaan moet je vastberaden zijn en niet van wijken weten. Het doel is om je relatie met God en met je partner te verrijken door een dagelijkse tijd van gebed, bezinning en actie. Geef niet te snel op, want dan loop je veel van de positieve gevolgen mis. Als je er een jaar lang elke dag de tijd voor neemt, dan kunnen de resultaten je leven veranderen en je huwelijk op een geweldige wijze versterken. Beschouw het als een uitdaging!

Over de auteurs

kendrickDe gebroeders Kendrick, zijn al sinds begin jaren ’80 bezig met het maken van films. In 1999 deed de Sherwood Baptist Church een beroep op Alex om hun televisie- en mediawerk te gaan leiden. Toen al liet hij de kerk weten dat hij graag christelijke films zou maken. In 2001 kwam Stephen het voorgangerteam van de gemeente versterken, als assistent van voorganger Michael Catt. In 2002 werd besloten dat de gemeente zou proberen een filmbediening op te zetten. Hun gebeden werden verhoord met het script voor de film Flywheel. De film werd een succes en werd onderscheiden met zeven filmprijzen. In 2004 schreven de broers het script voor een tweede film, Facing the Giants. Met deze film, over een Amerikaans rugbyteam, werd het succes van de eerste film ruimschoots overtroffen. In december 2005, na een lange periode van gebed, gaf God hun het idee voor een film over het huwelijk, Fireproof, en een huwelijksboek De uitdaging van de liefde. De film en beide boeken zijn al tot grote zegen geweest voor duizenden echtparen.
Inmiddels is in Nederland onder hun naam ook het dagboek Het geschenk van het huwelijk verschenen. Beide broers zijn gelukkig getrouwd, hebben kinderen en wonen in Albany, Georgia.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Het geschenk van het huwelijk”


Spring naar de toolbar