Hij raakte mij aan

Autobiografie van Benny Hinn


hij raakte mij aan benny hinn

€12.95

SKU: 978-90-74115-31-5 Categorieën: ,

Productbeschrijving

Dit is het opmerkelijke verhaal van Benny Hinn, die door miljoenen mensen als één van de grootste evangelisten van onze tijd beschouwd wordt. Zij die naar zijn campagne zijn geweest, zijn boeken hebben gelezen of één van zijn televisieprogramma’s hebben gezien, hebben zich misschien wel eens afgevraagd wie Benny Hinn nu eigenlijk is en hoe zijn bediening tot stand is gekomen.

HIJ raakte mij aan is meer dan het verhaal van een jongeman die zijn leven volledig aan Gods Geest overgaf. Ook zult u zult aangeraakt en geïnspireerd worden als u de waardevolle lessen ter harte neemt, die Benny Hinn de afgelopen 25 jaar in zijn bediening geleerd heeft.


Review

‘Ik heb de autobiografie van Benny Hinn gelezen en ik kan dit boek eveneens van harte aanbevelen. In alles wat Benny Hinn schrijft ervaar je de REALITEIT van God, de sterke aanwezigheid van Jezus Christus, de krachtige hand van de almachtige die wonderen doet, de intieme omgang met de Heilige Geest…. Het maakt je hongerig, het geeft je een diep verlangen om God ook op die manier te kennen.’ (David Sorensen)


Over de auteur

Benny Hinn is evangelist, leraar en auteur. Zijn programma This is Your Day wordt in talloze landen uitgezonden. Zijn campagnes in de Verenigde Staten en over de hele wereld staan bekend om de vele wonderbaarlijke genezingen en de bijzondere aanwezigheid van Gods Geest.

Hij heeft verschillende bestsellers geschreven: Good Morning, Holy Spirit; Welcome, Holy Spirit: The Anointing en The biblical Road to Blessing.

Benny Hinn, zijn vrouw en hun vier kinderen wonen in Zuid-California..

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hij raakte mij aan”


Spring naar de toolbar