Liefde voor twee

Seksuele technieken en seksuele harmonie in het christelijk huwelijk


christelijk boek huwelijk seks - Liefde voor twee

€13.95

Op voorraad

Categorieën: , Tags: , ,

Productbeschrijving

Liefde voor twee is een handboek voor mensen die een blijvende huwelijksrelatie met elkaar willen aangaan of die relatie graag zouden verdiepen. Het boek is bedoeld voor mensen die niet willen meedoen met de mode van vrijblijvende verhoudingen en die zich in hun seksuele leven door bijbelse principes willen laten leiden.

Liefde voor twee is open, maar niet schaamteloos. Het is een volledig handboek, waarin zowel medische en technische als emotionele en geestelijke aspecten van het seksuele leven aan de orde komen. Op fijngevoelige wijze wordt aangetoond dat God man en vrouw voor elkaar gemaakt heeft. Hij wil dat ze ‘één vlees’ zijn en seksueel van elkaar genieten. In die relatie is geen plaats voor Victoriaanse preutsheid, noch voor dierlijke hartstocht. Er is vrijheid om wederzijdse liefde spontaan te uiten, zonder terughoudendheid.

Liefde voor twee is het voorlichtingsboek voor mensen die alles over seksualiteit in het huwelijk willen weten, tegen de achtergrond van wat de Bijbel over het samenleven van man en vrouw zegt. Het boek is zeer praktisch en doortrokken van een diepe verwondering over de schoonheid van wat God aan echtparen geeft.

Een breed scala aan onderwerpen passeert de revue: van de eerste coïtus, voorbehoedmiddelen en vruchtbaarheidsproblemen tot seks op latere leeftijd. Ook is een rubriek opgenomen met veel gestelde vragen over seks en seksualiteit.

Liefde voor twee is derhalve niet alleen geschikt voor mensen die binnenkort hopen te trouwen, maar zeker ook voor diegenen die hun huwelijksrelatie graag zouden verdiepen!

Over de auteur

Ed Wheat studeerde geneeskunde aan de University of Arkansas en heeft zo’n dertig jaar ervaring als huisarts Hij is bekend geworden door zijn activiteiten als huwelijksadviseur. Gaye Wheat heeft gestudeerd aan het William Wood College in Fulton, Missouri. Samen met haar man leidt zij studiebijeenkomsten over het christelijk gezin die in verschillende plaatsen en voor wisselend voor publiek worden gehouden. Ed en Gaye Wheat hebben drie volwassen dochters.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liefde voor twee”


Spring naar de toolbar