In de voetsporen van T.L. Osborn

Evangeliseren met tekenen en wonderen


In-de-voetsporen-van-TL-Osborn-2D-omslag-voor-500x

€9.95

SKU: 9789490489366 Categorieën: , , ,

Productbeschrijving

Jij kunt het ook!

In het najaar van 1958 trok de Amerikaanse evangelist T.L. Osborn een ongekende menigte mensen naar het Malieveld in Den Haag. Honderdtwintigduizend Nederlanders waren afgekomen op een boodschap die nieuw was voor ons land: Jezus redt én geneest. Zijn vrijmoedige optreden ging gepaard met honderden genezingswonderen.

In de voetsporen van T.L. Osborn is het verhaal van zijn kleinzoon Tommy O’Dell, die na een radicale bekering besloot om bij zijn grootvader in de leer te gaan. Hij heeft inmiddels in meer dan tachtig landen genezingscampagnes gehouden en daarbij velen tot geloof zien komen. In dit boek maakt hij je deelgenoot van de ‘geheimen’ van T.L. Osborn, zodat ook jij kunt evangeliseren met tekenen en wonderen. Zoals T.L. Osborn altijd zei: ‘You can do it, too!’


Inkijktekst

Klik hier voor inkijktekst!


Over de auteur

Tommy O’Dell heeft in de afgelopen dertig jaar het evangelie verkondigd aan miljoenen mensen in meer dan tachtig landen. Door zijn campagnes hebben hele menigten in vooral Afrika en Zuid-Amerika redding en genezing gevonden in Jezus Christus. Met zijn diepe bewogenheid voor de verloren, zieke en gebonden medemens lijkt hij op zijn grootvader T.L. Osborn, een van de grootste evangelisten van de twintigste eeuw. Tommy en zijn Nederlandse vrouw Liesbeth hebben vijf kinderen en vijf kleinkinderen en wonen in Tulsa, Oklahoma.


Productinformatie

Titel : In de voetsporen van T.L. Osborn
Subtitel : Evangeliseren met tekenen en wonderen
Auteur(s) : Tommy O’Dell
Prijs : € 9,95
ISBN : 978 94 90489 36 6
Verschijnt : 25 mei 2017
Afmetingen : 170 x 120 x 9 mm
Gewicht : 129 gr
Omslag : paperback
Type : Powerpocket
Pagina’s : 144 pag.
Uitgave : Arrowz, Haarlem


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “In de voetsporen van T.L. Osborn”


Spring naar de toolbar