Wat wil hij, wat wil zij

Bouwen aan een onverwoestbaar huwelijk


christelijk boek huwelijk. Wat wil hij, wat wil zij

€12.50

Op voorraad

SKU: 9789060676301 Categorieën: , Tag:

Productbeschrijving

Dit christelijk boek over het huwelijk is een internationale klassieker en een sleutel voor elk huwelijk! Een absolute aanrader.

Hoe wordt u onweerstaanbaar voor uw eigen man of vrouw? Mannen hebben in het huwelijk andere behoeften dan vrouwen. Maar ze begrijpen dat niet, en vrouwen evenmin. En daar ligt de oorzaak van de vele buitenechtelijke relaties en scheidingen. Als echtgenoten elkaars behoeften onderkennen en daarop inspelen, wordt hun huwelijk een bron van geluk. Romantiek, intimiteit en creativiteit komen dan vanzelf.

Dr. Willard Harley onderscheidt tien fundamentele behoeften. Vijf daarvan overheersen bij de man, en vijf bij de vrouw. Dr. Harley laat in dit boek zien hóe mannen en vrouwen elkaars behoeften kunnen vervullen. Daardoor worden ze voor elkaar onweerstaanbaar!

Reacties van lezers

‘Dit boek is echt bijzonder. De inzichten van de auteur zijn fantastisch – of je nu getrouwd, gescheiden of alleen bent. Ik dacht aan mensen aan wie ik het boek kon uitlenen… en ontdekte dat iedereen voordeel kan halen met het leen van dit boek. Je kunt de tips uit het boek meteen in praktijk brengen en het zal je onmiddellijk helpen.’ (April Lyn)

‘Dit boek is de hoeksteen van mijn huwelijk. Mijn echtgenoot en ik ebben het gelezen aan het begin van ons huwelijk en voelen allebei dat het de sleutel was voor ons succes, doorheen de eerste jaren dat het soms heel moeilijk was. Het helpt echtparen om de vinger te leggen op de noden die elk heeft en daar met elkaar over te praten. Mijn stiefvader die voorganger is, gebruikt dit boek als basis voor zijn huwelijkscounseling. Ik kan het echt van harte aanbevelen voor iedereen die o punt staat te trowen of die al getrouwd is.’ (Hoku Ho)

‘Dit is het beste boek dat ik ooit gelezen heb over het huwelijk. Het is zoals ‘Mannen zijn van Mars en vrouwen zijn van Venus’ alleen veel beter.’ (Crystal)

Over de auteur

willard harleyDr. Willard Harley is een doorwinterd en geliefd christelijk huwelijksadviseur, die meer dan twintig boeken over huwelijk en seksualiteit heeft geschreven, waarvan dit boek het meest geliefd is. In Amerika zijn er meer dan een miljoen exemplaren van verkocht en in Nederland en Belgie is het ook al vele malen herdrukt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wat wil hij, wat wil zij”


Spring naar de toolbar