Zegen of Vloek

Over de kracht van woorden


Zegen of vloek - Derek Prince

€15.95

Op voorraad

SKU: 978-90-6067-489-5 Categorieën: , Tag:

Productbeschrijving

Wordt u voortdurend belaagd door ziekten en financiële problemen? Staan uw relaties altijd onder spanning? Komen er in uw gezin onevenredig veel ongelukken voor? Vraagt u zich wel eens af waarom sommige mensen zoveel meer voorspoed hebben dan andere? Derek Prince zegt dat er in het leven twee krachten werkzaam zijn: de zegen en de vloek. De ene kracht is heilzaam, de andere verwoestend.

Om de weldaden van Gods zegen te ervaren en behoed te worden voor de vloek, moeten we weten hoe die krachten werken.

De schrijver toont aan dat een vloek niet een bijgelovig overblijfsel uit de middeleeuwen is, maar een hedendaagse realiteit. Hij laat vanuit de Bijbel zien wat we onder zegen en vloek moeten verstaan. En hij beschrijft de ervaringen van mensen die, tot hun eigen verbazing, ontdekten dat ze geen slachtoffer van stom toeval waren maar van een vloek die over hen was uitgesproken.

Derek Prince leert ons hoe we een vloek in ons leven kunnen ontdekken én hoe we ervan bevrijd kunnen worden. Door heel het boek heen klinkt de boodschap dat onze woorden instrumenten van vloek en zegen kunnen zijn.

Getuigenissen van lezers

‘Welbedankt voor uw recente uitzendingen over vervloekingen, en uw boekje Van vloek naar zegen. Mijn leven is er ingrijpend door veranderd. Het grootste deel van mijn leven ben ik door steeds terugkerende depressies heen gegaan. Bij elkaar ben ik vijf jaar onder behandeling van een psychiater geweest. Dit voorjaar heeft een dame met mij en voor mij gebeden en heb ik alle betrokkenheid met het occultisme, zoals tarot-kaarten en theebladeren, verbroken. Prijs de Heer! Het was het begin van ware vrijheid!

Toen hoorde ik uw uitzendingen over het leven onder een vloek, zonder dat men dit beseft, en ik bad met u mee toen u bad voor de bevrijding van vervloekingen. Nu ben ik vrij! Het is alsof er een dam is doorgebroken en God in mijn geest kan werken.

De blokkade is verdwenen en in een paar weken tijd ben ik geestelijk zo gegroeid, dat ik Hem voor zijn zegeningen alleen maar prijzen kan. Soms moet ik huilen, als ik denk aan alles wat Hij voor mij heeft gedaan en nog steeds doet. Het is zo’n geweldige opluchting mij te kunnen ontspannen. Het is echt waar: wij vereren een wonderbare God!’

‘Ik heb geluisterd naar uw boodschappen over vloeken en ik ontdekte dat ik jarenlang, zonder het te weten, daaronder heb geleefd. Ik kon in mijn leven nooit iets bereiken en leed voortdurend aan gevoelens van homoseksualiteit, ofschoon ik die gevoelens nooit tot daden heb laten komen. Ik ben nu al tien jaar christen, maar ten gevolge van die vloek kon ik God nooit zo nabij komen als ik wilde. Ik werd heel erg depressief.

Sinds ik van deze vloek bevrijd ben, voel ik mij zo vrij in Jezus en leef ik door Hem! Nog nooit heb ik God zo nabij gevoeld!’


Derek Prince

Over de auteur

Derek Prince (1915-2003) was docent filosofie aan de universiteit van Cambridge, voordat hij zich wijdde aan bijbelonderwijs. Hij hield over de hele wereld toespraken en schreef ruim dertig boeken, waaronder ‘Vijanden die tegenover ons staan’.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zegen of Vloek”


Spring naar de toolbar