THE CROSS – JESUS IN CHINA


the cross - Jesus in china

€24.95

SKU: 9789057981609 Categorie:

Productbeschrijving

Indrukwekkende documentaire van de wonderbare beweging van de heilige Geest in China, waar miljoenen tot vurig geloof in Jezus Christus komen, ondanks hevige vervolging.

DVD documentaire “Het Kruis – Jezus in China” omvat vier delen, elk van ongeveer een uur.

Het eerste deel “De fontein van leven” verhaalt de wedergeboorte die het Evangelie aan een breed spectrum van mensen in het moderne China heeft gebracht. Het bevat getuigenissen van boeren, studenten, overheidsfunctionarissen, criminelen, weeskinderen, acteurs, wetenschappers en ondernemers.

In het tweede gedeelte “Het zaad van het bloed” volgen we de bebloede voetsporen van de Chinese zendelingen van de oudere generatie na de Boksersopstand, vooral van de laatste 50 jaar. Aan de verhalen van Mingdao Wang, John Sung, Watchman Nee, Allen Yuan, Samuel Lamb, Moses Xie, Yang Xinfei en Epaphras wordt aandacht besteed.

Het derde deel “De bittere beker” is rijk aan fascinerende getuigenissen van zendelingen van de jongere generatie. Hun toewijding, lijden, trouw en vreugde hebben geleid tot een nog niet eerder voorgekomen opwekking van de Chinese kerk.

Het laatste gedeelte “De liederen van Kanaän” verhaalt de bijzondere geschiedenis van een meisje van het platteland, genaamd Xia Min. Ze heeft het voortgezet onderwijs voortijdig verlaten en heeft geen muzikale opleiding. Desondanks heeft ze bijna duizend liederen geschreven door de kracht van de Heilige Geest, die door de gehele Chinese kerk heen worden gezongen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE CROSS – JESUS IN CHINA”


Spring naar de toolbar