They sold their souls for rock’n roll (lange versie)


sols-souls

€8.95

Uitverkocht

SKU: 9789057981876 Categorie:

Productbeschrijving

Naar House heeft vanuit Amerika een indrukwekkende en goed gedocumenteerde productie over rock- en popmuziek beschikbaar gekregen met als doel deze ook in Nederland zoveel mogelijk te verspreiden. De video/DVD is zeer onthullend en bevat materiaal dat u niet zult zien op televisie of tegen zult komen in de overige media.

Te zien is het ontstaan van de rock- en popmuziek in de zestiger jaren en het verloop daarvan in de afgelopen tientallen jaren. Ook de huidige muziek-scene komt ruimschoots aan bod. Dus van Elvis Presly, de Beatles, de Rolling Stones, AC/DC en The Doors tot en met Marilyn Manson, Madonna, David Bowie, de Spicegirls, Eminem, de Backstreet Boys en Britney Spears.

De documentaire is gebaseerd op gedegen onderzoek en laat zien dat er satanisme achter de muziek zit en wat dat doet met onze jongeren.

Satanisme, geweld, drugs, rebellie, seks, abortus, homofilie, moord en zelfmoord komen naar voren, maar ook Gods visie vanuit de bijbel op dit alles, een duidelijke waarschuwing voor de hel en een oproep tot bekering tot de levende God en zijn Zoon Jezus.

Bereid je voor op een reis vol eye-openers en shockerende waarheden door de wereld van de rockmuziek en zie hoe de meest populaire artiesten uit de rock-scene hun zielen hebben verkocht voor de rock ’n roll. In deze indrukwekkende DVD legt predikant Joe Schimmel uit hoe satan effectief de populaire muziek gebruikt om Gods plan voor het gezin te ondermijnen en de komst van de antichrist en zijn koninkrijk op aarde voorbereidt.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “They sold their souls for rock’n roll (lange versie)”


Spring naar de toolbar