TRANSFORMATIONS I & II


transformations

€12.95

SKU: 9789058110602 Categorie:

Productbeschrijving

Naast de bekende film ‘Jesus’ is er op dit moment geen enkele christelijke video die meer in beweging brengt dan ‘Transformations’, een dynamische documentaire over geestelijke doorbraken in onze tijd.

De video behandelt vier concrete gevallen: Cali in Colombia, Kiambu in Kenia, Hemet in Californie en Almolonga in Guatemala.

Stel je eens voor: een gemeenschap waar 92 procent van de bevolking wedergeboren christen is, waar gevangenissen zijn gesloten omdat er geen criminaliteit meer voorkomt, waar God het land zo zegent dat de gewassen van bijbelse omvang zijn.

Stel je eens voor: een stad waar 60.000 christenen staan te dringen om het plaatselijke voetbalstadion in te mogen voor een nacht van gebed die elke drie maanden wordt gehouden, waar ’s werelds machtigste drugskartel op haar knieen is gedwongen.

Stel je eens voor: een gebied waar lokale bars zijn omgebouwd tot kerk, waar voorouderheiligdommen zijn vernietigd, waar gehele families tot geloof in Jezus Christus zijn gekomen.

Stel het je niet voor… maar geloof het! Reis met George Otis jr. mee naar drie continenten waar het evangelie steden en gebieden radicaal heeft veranderd. Leer hoe de kracht van gebed ook in je eigen stad of wijk kan doorwerken.


Wat kan ik ermee doen?

De Transformations-video is erg geschikt voor presentaties in gebedsgroepen en gemeenten. Het is een krachtige ‘geloofsbouwer’! Sinds de video in Nederland is geproduceerd, hebben ook veel gemeenteleiders hem bekeken, wat heeft geleid tot de vorming van diverse voorgangersgebedsgroepen. Het stadsgebed in Nederland heeft er eveneens een nieuwe impuls door gekregen.

Een praktische manier om als gebedsgroep of gemeente aan eenheid en visie voor je stad te werken, is de Transformations-video cadeau te doen aan alle gemeenteleiders in je stad.


De Hebriden, Schotland:

wat begon met een handjevol biddende christenen, zette een hele eilandengroep in vuur en vlam. Ooggetuigen van deze historische opwekking in 1949 doen hun indringende verhaal over hoe Gods Geest plotseling kwam, en mensen op straat spontaan tot ‘overtuiging van zonde’ bracht. Bars en danslokalen gingen dicht; plaatselijke boerderijen waren van veraf zichtbaar door de glans van Gods heerlijkheid.

Inuits in Noord-Canada:

dronkenschap, zelfmoord en seksuele immoraliteit hielden de verafgelegen Inuit-dorpen in het barre noorden van Canada in hun greep. Maar God zag om naar deze ‘bevroren’ dorpen en stuurde engelen over het ijs, van Oost-Siberiot aan het Ungava-schiereiland. De transformatie die volgde is met geen pen te beschrijven. De video neemt je mee naar het noorden van Quebec, waar elk kind een volgeling van Christus is; naar een Anglicaanse kerk die letterlijk wordt geschud door de wind van Gods Geest; naar een gebied dat na de bekering van haar inwoners weer volledig vruchtbaar werd.

Oeganda, Afrika:

dit land leed jarenlang onder de nietsontziende terreur van Idi Amin. De kerk werd zwaar vervolgd, haar leiders vermoord. Temidden van deze ellende riepen christenen uit naar God, dag en nacht. Het gevolg was een explosieve kerkgroei en een sterke daling van het aantal AIDS-patien. En de president? Die droeg het land officieel op aan Jezus. Een groot deel van zijn ministerraad bestaat nu uit wedergeboren christenen.


Wat begon met een handjevol biddende christenen, zette een hele eilandengroep in vuur en vlam. Ooggetuigen van deze historische opwekking in 1949 doen hun indringende verhaal over hoe Gods Geest plotseling kwam, en mensen op straat spontaan tot ‘overtuiging van zonde’ bracht.

Bars en danslokalen gingen dicht; plaatselijke boerderijen waren van veraf zichtbaar door de glans van Gods heerlijkheid. dronkenschap, zelfmoord en seksuele immoraliteit hielden de verafgelegen Inuit-dorpen in het barre noorden van Canada in hun greep.

Maar God zag om naar deze ‘bevroren’ dorpen en stuurde engelen over het ijs, van Oost-Siberiot aan het Ungava-schiereiland. De transformatie die volgde is met geen pen te beschrijven.

De video neemt je mee naar het noorden van Quebec, waar elk kind een volgeling van Christus is; naar een Anglicaanse kerk die letterlijk wordt geschud door de wind van Gods Geest; naar een gebied dat na de bekering van haar inwoners weer volledig vruchtbaar werd. dit land leed jarenlang onder de nietsontziende terreur van Idi Amin. De kerk werd zwaar vervolgd, haar leiders vermoord. Temidden van deze ellende riepen christenen uit naar God, dag en nacht. Het gevolg was een explosieve kerkgroei en een sterke daling van het aantal AIDS-patien. En de president? Die droeg het land officieel op aan Jezus. Een groot deel van zijn ministerraad bestaat nu uit wedergeboren christenen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRANSFORMATIONS I & II”


Spring naar de toolbar