Unlocking the mystery of life

Wetenschappelijke argumenten voor intelligent design


unlocking mystery life

€9.95

Uitverkocht

SKU: 9789057981791 Categorie:

Productbeschrijving

Documentaire van zeer hoge kwaliteit die op wetenschappelijke maar begrijpelijke wijze aantoont waarom het leven niet door evolutie kan ontstaan zijn. Een bijzondere eye-opener en uiterst geschikt voor scholen groepen of persoonlijk onderzoek.

“Kijkt men naar de onvoorstelbare complexiteit van het leven, dan komt onvermijdelijk de vraag naar boven: hoe is dit alles ontstaan?” -Michael Behe (biochemicus)

In 1859 publiceerde Charles Darwin het boek “De Oorsprong der Soorten”. In dit boek beweerde hij dat al het leven op de aarde het product was van ongestuurde natuurlijke processen: tijd, toeval en natuurlijke selectie. Na Darwin hebben biologen zulke processen als verklaring gezien voor de oorsprong van het leven. Maar nu wordt dit meer en meer in twijfel getrokken.

“Het mysterie van het leven ontsloten” vertelt ons over de theorie van intelligent design (intelligent ontwerp). Met gebruikmaking van buitengewone computeranimatie neemt “Het mysterie van het leven ontsloten” u mee naar het inwendige van de levende cel, om daar de systemen en mechanismen te onderzoeken die onmiskenbaar de kenmerken van een ontwerp in zich dragen, zoals rotatiemotoren die met 100.000 toeren per minuut ronddraaien of de biologische informatie, die nodig is om de essentiële onderdelen van ieder levend organisme op de aarde in elkaar te zetten.

Deze indringende documentaire onderzoekt een concept dat de kracht heeft om heel onze kijk op het leven overhoop te gooien… en om de oorsprong van het leven voor ons te ontsluiten.

PAL alle zones. Optionele Nederlandse ondertitels.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unlocking the mystery of life”


Spring naar de toolbar