Elly & Rikkert 4 CD-BOX

De eerste vier albums van Elly en Rikkert


elly rikkert cd box

€15.00

SKU: E&RCD018 Categorie: Tag:

Productbeschrijving

Elly en Rikkert zijn een begrip in christelijk Nederland en Vlaanderen. Hun pure, kinderlijke liederen raken al tientallen jaren het hart van jong en oud, in elke christelijke denominatie. Eens waren ze hippies, op zoek naar de zin van het leven, tot ze Jezus Christus vonden. In hun eerste albums zingen ze vol dankbaarheid, liefde en enthousiasme over deze Heer die ze met heel hun hart gevonden hadden en die hen de ware liefde en vreugde had gegeven waar ze zo lang naar op zoek waren geweest.

Hun liederen waren vanaf het prille begin vol zuivere liefde voor God en mensen, waardoor vele duizenden mensen Gods liefde en tederheid ontdekten. 

De vier eerste albums van dit bijzondere duo is nu sinds lange tijd weer beschikbaar, in een handige box.

Niet alleen is de muziek van Elly en Rikkert opbouwend, het is ook troostend en genezend voor hart en ziel. Er rust een genezende zegen van de Heer op hun muziek, die mensen zonder hoop weer kracht geeft, zwakken weer sterk maakt en mensen met verdriet troost biedt.

Gun jezelf dit kostbare geschenk en maak er iemand anders ook gelukkig mee.


Inhoud CD-box

De volledige versies van volgende vier CD’s zijn aanwezig in deze unieke box:

‘Levend water’

‘Al je haren zijn geteld’

‘De late regen’

‘Alles in alles’.


Recensie

“Vlak na mijn bekering luisteren ik naar de muziek van Elly en Rikkert en God raakte mij op een levensveranderende manier aan. Hij brak de hardheid die ik in mijn hart had laten ontstaan, en maakte me weer zacht als een kind. Ik heb de jaren na mijn bekering vaak geluisterd naar de opwekkende, vrolijke, troostende en bemoedigende muziek van Elly en Rikkert. Het heeft me vele malen diep bemoedigt en gesterkt.” – David Sorensen


Elly en Rikkert

Elly en RikkertElly en Rikkert zijn misschien wel de bekendste christelijke muzikanten van Nederland en Vlaanderen. Ze hebben vele inspirerende albums gemaakt, waarin ze hun diepe liefde voor Jezus Christus en de medemens op ontroerende wijze verklankten. Ze hebben ook vele kinderprogramma’s geproduceerd voor de Evangelische Omroep en treden regelmatig op in diverse theaters.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elly & Rikkert 4 CD-BOX”


Spring naar de toolbar